Avokuntoutus Aksoni

Neurologinen sairaus oirehtii aikaa kysymättä ja elämäntilanteesta riippumatta, mutta sen aiheuttamia haittoja voidaan helpottaa ja ehkäistä kuntoutuksella. Neuroliiton Avokuntoutus Aksonin palvelut tukevat toimintakykyä ja parantavat elämänlaatua.

Tuotamme ja kehitämme ryhmämuotoisia kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssit on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista etenevää neurologista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Palvelut on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen ja jotka eivät saa riittävästi kuntoutuspalveluja julkisen terveydenhuollon kautta. Ryhmämuotoista kurssitoimintaa toteutetaan RAY:n rahoituksella ja Opintokeskus Siviksen tuella. Tutustu kursseihin!

Avokuntoutus Aksoni tarjoaa Helsingissä* yksilöllistä avokuntoutusta ja ryhmäterapiaa. Palvelut on tarkoitettu myös vaikeavammaisille asiakkaille. Tutustu yksilölliseen avokuntoutukseen lähemmin Terapiapalvelut-sivulla.

Monimuototerapiaa vaikeavammaisille järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Hämeenlinnassa. Lue lisää.

Valtakunnalliset sosionomien ohjaus- ja neuvontapalvelut on toteutettu Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) rahoituksella, ja ne ovat käyttäjille maksuttomia. Nämä palvelut on tarkoitettu MS-tautia, harvinaisia neurologisia sairauksia, Parkinsonin tautia ja liikehäiriösairauksia sairastaville sekä heidän läheisilleen. Helsingin alueella Aksonilla on tarjolla myös muita RAY:n rahoittamia tukipalveluja, joihin voit tutustua paremmin Tuki ja neuvonta -sivulla.

* Monille tuttu MS-neuvola -nimi poistui käytöstä 1.4.2014, mutta toiminta jatkuu Helsingin Avokuntoutus Aksonissa ennallaan.

 

Avoimet työpaikat >>

Yhteystiedot >>

 

ray_tukee_hyvia_tekoja            sivis

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail