Apua työssä jaksamiseen maksuttomalta verkkokurssilta!

Avaimia työssä jaksamiseen -verkkokurssilla keskustellaan sairauden vaikutuksista työkykyyn ja pyritään löytämään keinoja työkyvyn tukemiseen esimerkiksi työpaikan järjestelyillä ja itsehoidon keinoin. Vertaiskeskusteluissa mietitään mm. omia voimavaroja suhteessa työssä jaksamiseen sekä työpaikalla sairaudesta kertomista. Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet työelämässä ja sairastat MS-tautia.

Kurssi alkaa viikonlopputapaamisella, missä tutustutaan kurssin osallistujiin ja ohjaajiin, tarkennetaan verkkokurssitoiveita ja tavoitteita sekä opetellaan verkkokurssilla käytettävää videovälitteistä tekniikkaa.

Videotapaamisissa on mukana kurssiohjaaja ja erityisasiantuntija, kuten työllisyyden erityissuunnittelija, neurologi ja fysioterapeutti/toimintaterapeutti.
Ryhmätapaamisten välissä on seuraavaa kertaa varten valmistavia välitehtäviä. Tehtävien tarkoitus on antaa eväitä seuraavan kerran teeman käsittelyyn ja ryhmäkeskusteluihin.

Varmistathan, että käytettävissäsi on Chrome-selaimella varustettu tietokone, jossa on kamera ja kuulokkeet sekä hyvin toimiva nettiyhteys.
Laitteiden toimivuus varmistetaan ennen ensimmäisen verkkotapaamisen alkamista.

Kurssi on maksuton. Viikonlopputapaamisesta aiheutuvat matkat maksetaan projektirahoituksesta.

Ajankohta ja kurssipaikka:
viikonlopputapaaminen la–su 30.9.−1.10., Erityisosaamiskeskus Suvituuli, Turku (Suvilinnantie 2)
verkkotapaamiset torstaisin 5.10.−23.11. (ei 16.11.) klo 17.30−19.30

Hakuaika päättyy 18.8.2017

Tämä kurssi on verkkokurssihanke, jota hallinnoi Suomen Parkinson-liitto. Kurssille osallistuu myös dystoniaa sairastavia.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail