Kuntoutus- ja lääkäripalvelut

Neurologinen sairaus oirehtii aikaa kysymättä ja elämäntilanteesta riippumatta, mutta sen aiheuttamia haittoja voidaan helpottaa ja ehkäistä kuntoutuksella. Neuroliiton Avokuntoutus Aksonin palvelut tukevat toimintakykyä ja parantavat elämänlaatua.

Avokuntoutus Aksoni tuottaa ja kehittää ryhmämuotoisia kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja. Nämä kuntoutuspalvelut on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen ja on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen ja jotka eivät saa riittävästi kuntoutuspalveluja julkisen terveydenhuollon kautta.

Tarjoamme Helsingissä yksilöllistä avokuntoutusta ja ryhmäterapiaa, jotka on tarkoitettu myös vaikeavammaisille asiakkaille. Lääkäripalvelut ovat sinulle, joka tarvitset neurologian erikoislääkäreiden asiantuntemista sairauteesi ja hoitoosi liittyen. Myös botuliini-injektiohoitoarviot ja -hoidot on mahdollista toteuttaa neurologian erikoislääkärin yksityisvastaanotolla.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail