Ladataan Tapahtumat

« All Events

Avomuotoinen kuntoutuskurssi MS-tautia sairastaville työikäisille, Kokkola

30.1.2019


Hakuaika päättyy: 07.12.2018

Kurssin ohjelmaan sisältyy neurologin, fysioterapeutin, sairaanhoitajan ja psykologin haastattelut ja yksilöllinen tilannearvio. Muita työryhmään kuuluvia ovat toimintaterapeutti, sosionomi, uroterapeutti ja ravitsemusterapeutti. Kurssi on tarkoitettu työikäisille sairastaville, joiden toimintakyky on muuttunut viimeisten vuosien aikana, ja jotka tarvitsevat tietoa ja tukea arjessa ja/tai työssä selviytymiseen. Kurssin aikana käsitellään ryhmässä monipuolisesti erilaisia sairauden hoitoon, itsehoitoon ja elämänhallintaan liittyviä teemoja.

Kurssille kokoonnutaan 15 kertaa, joista jokainen päivä on kuuden tunnin mittainen. Läheisellä on mahdollisuus osallistua yhteen päivään. Kurssin alussa tehdään kotikäynti arjessa selviytymisen kartoittamiseksi.

Kurssi on osallistujille maksuton. Kustannuksista vastaa Kela, joka korvaa myös matkat omavastuun ylittävältä osalta. Työssäkäyvät ovat oikeutettuja Kelan kuntoutusrahaan.

Kurssipäivät ja kurssipaikka
30.1.2019 alkaen (klo 10–16) Medirex Oy, Kaarlelankatu 55, 67100 Kokkola.
Kurssipäivät (15) toteutuvat keskiviikkoisin lähes joka viikko. Kurssin viimeinen kerta on 5.6.2019.

Hakuaika päättyy
Kelan käsittelyajat vaihtelevat. Suosittelemme toimittamaan hakemuksen Kelaan n. kaksi kuukautta ennen kurssin alkua, kuitenkin viimeistään kuusi viikkoa aiemmin.

Hakuohje

Kuntoutuskurssille haetaan Kelan KU 132 tai KU 104 lomakkeella, johon liitetään alle vuoden vanha lääkärintodistus tai kopio neurologian poliklinikan sairauskertomuksesta, jossa on mainittu suositus kurssista. Hakemus palautetaan Kelan paikallistoimistoon.

Siirry Kelan hakulomakkeeseen TÄSTÄ.

Lisätietoja

Annika Ingves
kuntoutussuunnittelija
p. 0400 231 898
annika.ingves@neuroliitto.fi

kela

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Tiedot

Päivämäärä:
30.1.2019
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Avokuntoutus Aksoni
Puhelin:
0401807338
Kotisivu:
avokuntoutus.fi

Tapahtumapaikka

Medirex oy
Kaarlelankatu 55
Kokkola, 67100 Finland
+ Google Map