muutpalvelut_banneri

Muut palvelut Helsingissä

Avokuntoutus Aksoni tarjoaa kuntoutustoiminnan lisäksi Helsingissä lääkäripalveluja ja ryhmäliikuntaa, tapahtumia sekä Neuroliiton neuvontaa.

 

Lääkäripalvelut ovat sinulle, joka tarvitset neurologian erikoislääkäreiden asiantuntemista sairauteesi ja hoitoosi liittyen. Myös botuliini-injektiohoitoarviot ja -hoidot on mahdollista toteuttaa neurologian erikoislääkärin yksityisvastaanotolla.

Lääkäripalvelut, Helsinki »

 

Järjestämme erilaisia fysioterapeutin ohjaamia liikuntaryhmiä. Osallistu pystyasennon hallintaan keskittyvään Tiku-ryhmään, tasapainokuntoutusta tarjoavaan Taku-ryhmään, rentoutusperusteiseen kehonhallintaan perehtyvään Repe-ryhmään, joogalla kehon haltuun saavaan Jogi-ryhmään tai allaskuntoutusryhmä Akuun.

Ryhmäliikunta, Helsinki »

 

Tapahtumista tietopäivät on tarkoitettu sinulle, joka sairastat MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta.  Päivän aikana saat tietoa laaja-alaisesti mm. sosiaaliturvaan ja kuntoutukseen liittyen. Päivän aikana voi olla myös muiden ammattilaisten puheenvuoroja itsehoitoon mm. ravintoon ja liikuntaan liittyen. Teemapäivän aikana keskistytään kohdennetun ryhmän tarpeisiin ja kohdennettuun teemaan, jaetaan lisää tietoa ja annetaan mahdollisuus kokemusten jakamiseen. Luennoilla eri alojen ammattilaisten johdattamana on mahdollisuus keskustelun ja yhteisen jakamisen kautta löytää neuvoja ja apua omaan arkeen tai sairauden esille tuomiin kysymyksiin erilaisten teemojen kautta.

Tapahtumat »

 

Avokuntoutus Aksoni tuottaa osaa Neuroliiton neuvontapalveluista.

Neuvonta »

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail