Ryhmäliikuntaa Helsingissä

Neuropiste järjestää Helsingissä fysioterapeutin ohjaamaa ryhmäliikuntaa Arabianrannassa. Allaskuntoutus Aku järjestetään Mäkelänrinteen uimahallissa.

Ilmoittaudu mukaan valitsemaasi ryhmään tällä lomakkeella. Tallenna lomake omalle koneellesi ja avaa tallennettu lomake. Nyt saat sen täytettyä sähköisesti. Voit lähettää täytetyn lomakkeen joko sähköpostitse osoitteeseen hki-ajanvaraus@neuropiste.fi tai tulostaa sen ja toimittaa osoitteeseen Arabiankatu 17 00560 Helsinki. Ryhmä käynnistyy, kun uusia osanottajia on vähintään viisi.

TIKU = Tiiviskurssi pystyasennon hallintaan

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa kahden tunnin ajaksi kerran viikossa. Henkilöitä ryhmään otetaan 58. Tikussa keskitytään kehon hallintaan, tasapainoon, seisoma-asentoon, kävelyyn ja ryhtiin. Teemme monipuolisia harjoituksia välineillä ja ilman sekä opettelemme myös kotiharjoitteita.

Hinta: 120 €

TAKU = Tasapainokuntoutus

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa tunnin ajaksi kerran viikossa. Henkilöitä ryhmään otetaan 5–10. Takussa keskitytään tasapainoon vaikuttaviin tekijöihin, oman tasapainon tunnistamiseen ja siihen vaikuttamiseen. Harjoittelemme tasapainon hallintaa, asennosta toiseen siirtymistä, käännöksiä, kävelyn rytmin muuttamista ja teemme toiminnallisia harjoituksia. Opettelemme myös kotiharjoitteita.

Hinta: 99 €

REPE = Rentoutusperusteinen kehonhallinta

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa tunnin ajaksi kerran viikossa. Henkilöitä ryhmään otetaan 5–10. Repessä opettelemme rentoutumaan ja rauhoittumaan eri rentoutumismenetelmien avulla voimavarojemme lisäämiseksi. Repestä saat myös kotiohjeet rentoutumiseen.

Hinta: 99 €

JOGI = Joogalla keho haltuun

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa tunnin ajaksi kerran viikossa. Henkilöitä ryhmään otetaan 5–10. Jogissa opettelemme joogaa istuen ja lattiatasossa, sovellettua joogaa mahdolliset rajoitteet huomioiden, keskittymis- ja hengitysharjoituksia, tietoista läsnäoloa ja kehon ja mielen hyvinvointia.

Hinta: 99 €

AKU = Allaskuntoutus

Ryhmä kokoontuu Mäkelänrinteen uimahallin terapia-altaassa viisi kertaa tunnin ajaksi kerran viikossa. Henkilöitä ryhmään otetaan 5–6. Veden lämpötila on + 32 °C. Akussa keskitytään veden vastuksen hyödyntämiseen harjoittelussa, vedessä liikkumiseen eri tavoin, sydän- ja verenkiertoelimistön sekä hengityksen harjoittamiseen, lihasvoiman parantamiseen ja nivelten liikkuvuuden ylläpitämiseen. Käytämme myös erilaisia harjoitusvälineitä.

Hinta: 120 € + sisäänpääsymaksu uimahalliin

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

tiimivastaava
Pirjo Viskari
p. 040 508 9977
s-posti: etunimi.sukunimi@neuroliitto.fi

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail