Voice Massage, Helsinki

Voice Massagessa hoidetaan klassisen hieronnan ottein hengitykseen, äänentuottoon ja purentaan osallistuvia lihasryhmiä. Hoito etenee rauhallisesti otteiden mukaillessa kudosten elastisuutta. Näin pyritään vaikuttamaan myös syvempien kerrosten lihaksiin ja lisäämään hoidon rentouttavaa vaikutusta koko kehoon.

Aksonissa Voice Massage -terapiaa on tarjolla neurologista sairautta sairastaville helpottamaan nielemistä, puhumista ja/tai hengitystä.

Voice Massagen tavoitteita

Lihaksia rentouttavalla ja aktivoivalla hoidolla luodaan hyvät edellytykset vapaalle hengitykselle ja puheelle. Kasvojen ja purennan alueen lihasten käsittelyllä pyritään vapauttamaan erilaisista purentahäiriöistä (mm. yöpurennasta) aiheutuneita lihaskireyksiä ja lievittämään niistä johtuvia kiputiloja. Kaularangan lihasten käsittely kuuluu oleellisena osana Voice Massage -terapiaan, sillä mm. pinnallinen hengitys ja yöpurenta aiheuttavat kireyttä ja kipua niskan alueen lihaksiin.

Äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien käsittelyllä voidaan ehkäistä lihasten kireystiloista johtuvien äänihäiriöiden syntyä. Erilaiset hengitysharjoitukset ovat tärkeä osa Voice Massage -terapiaa. Niiden avulla asiakasta ohjataan tasapainoisen ja vapaan hengityksen löytämiseen. Hengitysharjoituksia suositellaan tehtäväksi myös kotona hoitojen välissä.

Voice Massage -terapia pohjautuu länsimaiseen lääketieteeseen ja sitä saa antaa vain asianmukaisen koulutuksen saanut Voice Massage -terapeutti. Aksonissa Voice Massage -palvelua tarjoaa fysio- ja lymfaterapeutti Iiris Aittola.

Hinnasto »

 

Monimuototerapiat »
Allasterapia »
Fysioterapia »
Lymfaterapia »
Toimintaterapia »

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail