Tule Helsingin avoimiin oviin to 17.5.

Vietämme Helsingissä avoimia ovia nimenmuutoksemme yhteydessä 17.5. klo 13–17.

Meiltä löydät yksilöllistä avokuntoutusta ja ryhmäterapiaa. Henkilökuntamme on erikoistunut neurologisten oireiden kuntoutukseen. Neuroliiton Helsingin neurokeskuksessa toimii terapiapalveluidemme lisäksi myös Palvelutalo Merenpisara, joka tarjoaa turvallisen kodin ja yksilöllisen avun sekä päivätoimintaa kaiken ikäisille vaikeavammaisille neurologista sairautta sairastaville aikuisille.

Päivä alkaa tutustumiskierroksella tiloissamme ja jatkuu klo 14 Helsingin Uniklinikan tutkimusjohtaja professori Markku Partisen luennolla ”Aivot ja uni”. Luennon jälkeen pääset tutustumaan uneen liittyviin tuotteisiin kuten Neurosonicin rentoutusdivaaniin, Unikulman sänkyihin, Sanoi Oy:n Unitaito-mobiilisovellukseen sekä Biomedin ravintolisiin, joita on mahdollista ostaa lähes tukkuhinnoin tapahtumasta: rentouttavaan Tyyni-juomajauheeseen, NeuroWay ja Neuroglandin Forte aivoravinteisiin, muistin tueksi oleviin Aktiivisiin B12-tippoihin ja Vahvaan Kurkumiiniin (kivut ja kolotukset).

Lisäksi pääset kyselemään Palvelutalo Merenpisaran asukkaan kokemuksia ”asukastreffeillä” ja kokeilemaan meillä teknisavusteisia kuntoutuslaitteita. Toinen ohjattu tutustumiskierros on klo 16. Tarjolla myös kakkukahvit!

Tilaisuus on avoin kaikille.

Sisäänkäynti tapahtumaan Palvelutalo Merenpisaran puolelta: Kaj Franckin aukio 2, Arabianranta, Helsinki

Tervetuloa!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail